Nyheter

23/1-23
Nu har Nanna, Wendy och Mr Smee flyttat till sina nya hem och de får alla fantastiska hem och de får även alla kattsällskap.Lycka till med mina älskligar!
De andra kattungarna får vänta två veckor, tills det är dags för dem att flytta. Tingeling väntar in lillebror Maui tills han får flytta


8/1-23
Peter Pan-kullen är nu 12 veckor gamla men de får vänta två¨veckor till innan de flyttar pga nya regler i Sverak. Kattungar med Sverak stamtavla måste vara 14 veckor gamla när de flyttar from 2023. De är så svåra att fota nu för de är så busiga och lekfulla.


5/12-22
Nu är alla mina kattungar tingade!


7/11-22

Vi har två kattungar kvar att tinga, Millans Mirakel Wendy som är bruntabby och MillansMirakel Vaiana som är brunmaskad.


20/11-22

Vi har kattungar som letar efter sina nya kärleksfulla hem!


14/11-22
Mirabel har varit på Elfsborgskattens utställning i Vårgårda. Hon skötte sig fantastiskt bra och fick en mycket fin bedömning.
Hon blev ex 1 och Nominerad till panelen bägge dagarna!


18/9-22
Millans Miirakel Mirabel har varit på sin allra första utställning, Västsvenska kattklubben i Västra Frölunda. Hon blev ex 1 i klass 12. Hon vann även BIV-T. Man tar ut den bästa katten i samma färg (brun) Hon mötte fyra vuxna katter och min lilla stumpa vann över alla.Hon var även uppe för nominering där hon blev slagen av en perser som sedan tog Bis. Matte är så stolt!


11/9-22
Nu har Aramis, Athos och Phortos flyttat till sina nya hem! De kommer få det fantastiskt bra och så roligt när tidigare kattungeköpare kommer tillbaka och köper en ny liten kattunge. Lycka till med dem!


8/9-22
Alice har nu flyttat till Merja och Lars-Erik, där hon kommer få det fantastisk bra och bli ompysslad som den prinsessa hon är. Alice trivdes inte längre här hemma med alla unga katter och kattungar. Så jag är så otroligt glad för att ni vill ta hand om henne.Hon är en helt underbar katt.


7/8-22
Gretas och Tusse tre små underbara pojkar är nu sju veckor gamla och finns nu att tinga. De får flytta tidigast 11/9,


10/7-22
Gretas pojkar är nu tre veckor gamla. De börjar att bli så runda och söta.
De ska få namn efter De Tre Musketörerna, Aramis, Athos och Phortos.
Välkomna att kontakta mig om ni är intresserade av en av pojkarna.


19/6-22
Greta och Tusse har fått tre hanar!


4/6-22
Tusse har varit på utställning i Gislaved. Han tog sitt tredje certifikat i klass 9 och blev CHAMPION. Han tog även BIV Bäst i variant (bäst i färgen av de bruna).


12/5-22
Ev. letar jag ett för alltid hem till en kastrerad hona. Då hon inte trivs längre här med de unga honorna och kattungar. Välkommen att höra av dig om du kan erbjuda ett bra hem till min lilla tjej. Hemmet är allra viktigast, där hon kan få lugn och ro.


11/5-22
Elsa och Tusse har fått fyra kattungar!


1/5-22
Tusse har varit på Billingebygdens utställning i Kvänum. Han tog sitt första certifikat i klass 9. Det var hård konkurrens i BIV med många fina bruna birmor och även till nominering. Han blev nominerad till panelen där han fick en röst, slagen av en annan snygg birma.
På söndagen tog han sitt andra certifikat, sen blev det inget mer idag. 
Tusse sköter sig fantastiskt bra; älskar att mysa och umgås. På domarbordet ligger han på rygg och spinner. Han är så glad när han får vara i centrum.


22/4-22
Nu har kattungarna fått sina namn efter nya Disney filmen Encanto. Det blir Millans Mirakel Mirabel. Millans Mirakel Bruno och Millans Mirakel Isabella.
Tyvärr klarade sig inte den lille pojken, det är så ledsamt.


6/4-22
Eliza har fått fyra kattungar, som det ser så är det två honor och två hanar. Förlossningen gick lätt och snabbt. En av kattungarna är väldigt lten, så den stödmatar jag.

2/2-22 
Eliza är parad med Tusse, så nu hoppas vi på kattungar i början av april.

Elsa kommer att paras så snart hon löper!


21/11-21
Alice och Tusse har varit på Elfsborgskattens utställning i Vårgårda. Tusse blev ex 1 i konkurrens, de var tre hanar. Han tog även BIV bägge dagarna, då mötte han även sin syster. Alice blev Grand Internationell Premier på lördagen och tog sitt första certifikat i klass 4.


19/9-21

Nu har Jon Snow och Eddard Flyttat till sina nya ägare, lycka till med dem!
Bara Sansa kvar här hemma med de andra katterna.


18/9-21

Nu har Yamina flyttat till min äldsta dotter med familj, där hon får ha ett bra familjeliv som kastrat.


14/8-21 

Kattungarna har fått namn från Game of Thrones. Sansa, Jon Snow och Eddard.

Pojkarna är tingade och Sansa kommer stanna kvar hos oss.


8/8-21

Eliza är på parning, så vi hoppas på kattungar i höst!


30/7-21

Välkommen hem till oss Stalderkatten Tusse, vår nya avelshane. Tack snälla Jan och Tove Stalder för att jag fick köpa denna underbara pojke av er!


'27/6-21

Äntligen har vi kattungar igen, det är nästa två sedan nu. Elsa har fått tre kattungar.

Hon är en så duktig mamma och allt gick bra.


23/6-21

Välkommrn hem till oss Kilenskogens Greta chokladsköldpadda.Tack än en gång Maud och Per Kilenskogens för att jag fick köpa en liten goding av er.


14/2-21
Nu äntligen har vår nya hane flyttat in till oss. Välkommen till oss Stalderkattens Qlaus.

Tusen tack Tove och Jan Stalder för att jag fick köpa honom av er.


3/1-21

Elsa och Eliza är nybadade och då passade jag på att ta lite nya kort på dem.20/10-20

Välkommen hem till oss Kilenskogens Eliza.

23/3-20

Vi Planerar att para Yamina till våren!

9/2-20
Alla mina tre katter har varit på Nerikes kattklubbs utställning i Örebro. Det är Sveriges största utställning med 800 katter/dag. Alice tog sina certifikat bägge dagarna och på söndagen blev hon nominerad till panelen. Hon tävlade även som senior Ex 3 av 6 på lördag och Ex 2 av 3 på söndagen. Elsa var på sin allra första utställning och ex 1 bägge dagarna och uppe för nominering. Yamina blev ex 2 bägge dagarna, hon har inte kommit i full kondition efter kattungarna än. Hon trivdes inte när det var så trångt och fullt av folk och katter. De hade verkligen trängt in så många katter som möjligt, alldeles för trångt för katterna.

9/12-19
Alice har varit på Ädelkattens utställning i Göteborg. Hon tog sina cert bägge dagarna med mycket bra bedömning. Hon var åven uppe för nominering, där en så snygg birmahona vann. Det var så mycket fina katter och stenhård konkurrens. Hon tävlade även som senior. Hon var 2:a bästa hona och kom på 3:e plats, även där så fina katter i konkurrens.
26/11-19
Elsa, Anna och Olof är nu tolv veckor gamla och kommer att flytta till sina nya hem. De Kommer att få så bra hem med hundar som kompisar. Lycka till med sötnosarna.

Elsa kommer stanna kvar hemma hos oss

10/11-19
Alice har varit på Elforborgskattens utställning i Vårgårda. Hon tog sitt andra certifikat i klass 6 med en kanon bedömning. Hon blev slagen i nomineringen av en fin perser. Hon tävlade även i senior klass. Där blev hon även slagen as samma perser. Hon blev tvåa av fem i klassen och med en jättefin bedömning.

28/10-19
Anna och Olof är tingade och de kommer få underbara hem som sällskapskatter. De kommer även att få hundkompisar.


3/9-19

Yamina har fått tre kattungar och det ser ut som två honor och en hane.
Välkomna till oss, så roligt med kattungar igen efter fyra år.


11/8-19

Yamina är dräktig och kattungarna beräknas komma v. 36. Så äntligen ska vi ha kattungar igen efter fyra år.


17/6-19

Alice och Yamina har varit på Smaalenes utställning i Ski/Norge. Alice blev INTERNATIONELL PREMIER och BEST IN SHOW kastrat hona på lördagen.
Hon blev åven BEST IN SHOW senior bägge dagarna.

I birmaspecialen blev hon bästa kastrathona, birmaprinsessa.
Yamina blev INTERNATIONELL CHAMPION.

Vi har varit på några utställningar. Yamina tog två cert i Falköping och blev CHAMPION. Sen var vi i Alingsås, där hade hon hård konkurrens mot en annan snygg hona. Så hon blev ex 2 med sommarpäls.


11/5-19
Yamina har blivit CHAMPION och tagit sitt första certifikat i klass 7.


27/1-19

Alice och Yamina har varit på Nerikes kattklubbs utställning i Örebro. Vilken fantastisk helg vi haft. Yamina tog sina första certifikat i klass 9 endast 10 månader gammal. Tog BIV mot fem andra snygga katter. Blev även nominerad till panelen. Som om det inte räckte så blev hon BEST IN SHOW med alla fem dommarröster. Alice tog sitt första cert i klass 8 och var uppe för nominering. På söndagen tog Alice sitt andra cert och blev NOM.


10/12-18

Alice och Yamina har varit på Älvsborgskattens utställning.Yamina blev ex 1 i konkurens bägge dagarna och även BIV-T. På söndagen blev hon nominerad till panelen. Alice tog sitt cert på lördagen och var uppe för nominering. På söndagen tog hon titel, Premier och blev nominerad till panelen. Bägge flickorna fick var sin röst.


7/10

Yamina har varit på utställning i Vårgårda. På lördagen blev hon ex 2. Men på söndagen blev hon ex 1 BIV och NOM till panelen.


26/8-18

Yamina har varit på sin allra första utställning fem månader gammal.

Hon tog ex 1 i konkurens, blev BIV och NOM och i finalen blev hon BEST IN SHOW  med en fantastisk bedömning av Hanna Jensen.

Jag är så stolt och glad över min nya fantastiska tjej! Tack Maud och Per/Kilenskogen´s för att jag fick köpa denna underbara tjej!


3/7-18

Lilla söta Yamina har flyttat hem till oss. Tack Maud och Per/Kilenskogen´s att jag fick köpa henne av er!

Nu finns hon även med på hemsidan.


20/1-18

Alice har varit på utställning i Örebro. Det var tre år sedan hon ställdes förra gången, nu var det premiär som kastrat i klass 10. Hon fick sitt certifikat, blev nominerad till panelen. Där blev hon BEST IN SHOW! Helt fantastiskt, vilken comeback. Jag är så fantastisk stolt över min älskade lilla tjej.


5/6-16

Lilo har varit i Örebro på utställning. Blev ex 1 med en fantastisk kritik.


10/6-16

Lilo har varit på några utställningar, för att träna nu när hon är liten. Det har gått fantastiskt bra, ex 1 och upp för nominering alla gångerna. Blivit nominerad två gånger. Domarna har älskat henne och fått superbra kritik. men tyvärr pga att hon ser ut att ha för mycket vitt på den ena framtassen så har hon förlorat nomineringen de andra gångerna. Så nu får vi avvakta lite och se om markeringarna håller. Annars är hennes utställningskarriär över. Men jag är så nöjd med henne och att hon fått så bra kritik.


3/5-16

Lilo har varit på sin första utställning i Nyköping. Hon blev ex 1 och NOM på lördagen.


17/4-16

Maya har hittat sitt nya hem hos Linda i Halmstad. Tack Linda för att du ville ta han om sötnosen.

Maya var till vår stora sorg tvungen att omplaceras pga att mitt äldsta barnbarn blivit allergisk. Hon har bott hos äldsta dottern med familj.


19/2-16

Nu har jag bestämt mig för att Lilo får stanna kvar här hemma hos oss. Hon ligger mig så varmt om hjärtat, så jag kan inte sälja henne. Jag tycker så mycket om henne.

Idag har Toulouse flyttat till sin son Cornelius i Göteborg. Lycka till nu Sara med honom och jag hoppas att pojkarna får roligt ihop.


16/2-16

Idag har Smilla blivit kastrerad.


12//2-16

Idag har Nani flyttat till familjen Grindberg i Vallentuna. Där får hon en kompis, Aladdin som jag också har fött upp. Jag är så glad att hon fått flytta till denna underbara familj.


24/1-16

Lilo och Nani har nu hunnit bli tio veckor gamla. Det är två pigga tjejer och fulla av bus. Lilo är en jättesöt tjej som jag ev. tänker spara om hon markeringar som håller för utställning.


27/12-15

Äntligen har jag bestämt namn på kattungarna. Det blir Lilo och Nani från Lilo och Stitch. De som ska köpa Nani fick vara med och bestämma namn.


25/11-15

Letar nytt hem till katt som jag sålt tidigare. De måste hitta ett nytt hem till henne pga allergi i familjen. Kontakta mig om du är intresserad.

15/11-15

Smilla och Toulouse har fått två kattungar.


1/10-15

Ny hemsida under uppdatering. Det kommer fler sidor så småningom.


1/10-15

Alice har blivit kastrat och det blev tyvärr inga kattungar.


Februari-15

Alice har varit på utställning i Örebro. Hon har fått kanon bedömning bägge dagarna, På lördagen var hon uppe för nominering mot fem andra birmor och en maincoon. Min lilla Alice tog nomineringen mot alla desssa fina katter.På söndagen var hon även då uppe för nominering, men hon förlorade på målsnöret. Domaren hade mycket svårt att bestämma sig.


December-14

Nu har alla kattungar flyttat. Planerar att göra om samma kobination till sommaren/höst om och när katterna vill.


9 September-14

Smilla och Alice har fått kattungar.Smilla kom först ut med två kattungar och Alice fick en liten kattunge.

Smillas kattungar vägde 55 och 74 gram. Det är den minsta kattunge jag haft. Men han är pigg och stark, en liten tuffing. Alice kattunge var större vägde 81 gram.


3 August-14

Nu har resan gått till Skien i Norge på Teraks utställning. Toulouse blev INTERNATIONELL CHAMPION på lördagen och NOMINERAD.

På söndagen tog han sitt första certifikat i klass 5 och även idag NOMINERAD till panel. med en röst.


27 Juli-14

Toulouse har varit på Boråskattens utställning i Ulricehamn. Där tog han sina första certifikat i klass 7.


29 Juni-14

Toulouse har blivit CHAMPION på Värmlands Kattklubbs utställning i Forshaga. På lördagen blev han även NOMINERAD. På söndagen var han uppe för nominering. Det är inte lätt att tävla med de stora pojkarna när man bara är elva månader gammal. Så stolt över honom!


14 Juni-14 Vi har varit i Alingsås på utställning. Toulouse har för första gången tävlat i öppen klass. Han tog sitt första certifikat med en kanon bedömning av Mikael Edström. En fantastisk domare som tar katterna jättebra. Han blev även Nominerad till panelen.


19 Maj-14

Toulouse har varit på min egen klubb BIKs utställning i Falköping. Det var sista gången i klass nio innan han går upp i öppenklass.  Han blev ex 1 bägge dagarna. Det var svår konkurrens, så ingen nominering denna gång.


16 Februari-14

Vi har varit på utställning i Örebro i två dagar. Alice blev INTERNATIONELL CHAMPION på lördagen och tog sitt första certifikat i klass 5.

Hon var uppe för nominering bägge dagarna.

Detta var Toulouse första utställning. Han fich toppenkritik bägge dagarna. På lördagen blev han ex 1 och BIV-T och uppe för nominering.

På söndagen ex 1, inget BIV idag tyvärr. Men han blev nominerad till panelen idag.


11 Januari-14

Alice har varit på utställning i Dal i Norge. På lördagen tog hon sitt första certifikat i klass 7 för Anette Sjödin. På söndagen tog hon sitt andra CACIB för Mikael Edström. Han tyckte mycket om henne och var uppe i nomineringen. Han tog upp sex katter, Alice var en av två som det stog emellen. Men tyvärr så drog hon kortaste strået och blev tvåa.3 November-13 Nu har Berlioz och Merida flyttat till sina nya hem. Lycka till med dem Anna och Hilda!

Toulouse stannar kvar här hemma och jag hoppas att han kan få bli pappa till några kattungar.


27 Juli-13

Smilla fick idag en liten kattunge. Det ser ut som det är en liten hona 69 g. Förlossningen gick bra och Smilla skötte sig exemplariskt.


19 Juli-13

Idag fick Ewita två små kattungar 65g och 75 g. Det slutade med ett kejsarsnitt och tyvärr blev även Ewita kastrerad.


16 Juni-13

Alice har blivit champion! Hon ställdes ut bägge dagarna i Örebro. På lördagen fick hon sitt andra cert av Raymond Saetre och var uppe för nominering.

På söndagen fick hon sin championtitel och var även idag uppe för nominerig. Tyvärr han hon fällt ur sig mycket, så nu är det sommarpäls.


13 Juni-13

Alice har fyllt ett år! Grattis lilla stumpan!


18 Maj-13

Alice har varit på BIK´s utställning på i Falköping.Hon tog sitt första certifikat CAC i klass 9, öppen klass. Hon fick en kanonbedömning av Annelie Persson och blev även nominerad till panelen. Grattis min lilla älskling! Planerar att para Smilla och Ewita nu i vår, så snart de löper.


15 Oktober

En lite sötnos har flyttat in till oss. Hon heter Ida´s Amaryllis, hon är brunsköldpaddstabby maskad.

Tack snälla Eva/Idas för att jag fick köpa denna lilla sötnos av dig!


1 Maj

Nu har min sista kattunge Hello Kitty flyttat till sitt nya hem i Skara. Hon kommer att bo hos Louise, Franz Josef (Nalle Puh) och hunden Sixten.

Så roligt att än en gång få sälja till Louise som köpt katt av mig förut. Underbart för Kitty att få bo hos sin bror och få en lekkompis. Lycka till med henne


1 Maj

Simba har nu flyttat till sitt nya hem hos Linda och Mattias. Där kommer han få bo i ett stort hus på landet.

Lycka till med honom!


24 April

Simba är nu kastrerad och letar efter ett nytt kärleksfullt hem. Om du är intresserad av en riktigt go kille är du välkommen att kontakta mig.

Han är snäll i all hantering och är en riktigt mysig knäkatt. Han fyller två år i sommar.


19 Januari

Smilla och Simba har fått två kattungar, det blev en hona och en hane.


18 December

Smilla väntar kattungar med Simba, de planeras att komma vecka 3.


12 November

Simba har blivit pappa till fyra kattungar hos Jämmerdalens. Det blev två honor och två hanar. Länk till Jämmerdalens.


8 November

Nu har Skrållan flyttat till sin fodervärd, som är en jobbarkompis till mig. Hon kommer att få det så bra hos dig Berith och lycka till !

Lite ledsamt tycker jag ändå att det är, hon är min lilla sötnos och betytt så mycket för mig. Sen har jag ju även fött upp henne själv.


16 Oktober

Ewita har varit på utställning i Norrköping. Hon blev ex 1 och var även uppe förnominering men blev slagen av en skogis.


18 Juli

Simba har blivit pappa till fyra kattungar hos Jämmerdalens. Det blev tre honor och en hane. Länk till Jämmerdalens.


20 Juni

Maya kommer att paras med Simba vid nästa löp.

Simba ska bli pappa för första gången. S*Coquet Dale´s Bella hos Jämmerdalens är dräktig och väntar kattungar vecka 29.

Simba är anmält till några utställningar.


16 Maj

Nu har Skrållans kattungar Mulan och Mushu flyttat tll sina nya hem. Jag önskar lycka till med dem !

Jag är så glad över att de fått så bra hem hos Matilda i Skövde och Sofia i Vänersborg.


2 Maj

Jag har en birmahane som jag fött upp som letar nytt hem pga av att en av pojkarna i familjen har fått allergi.

Kan du erbjuda ett nytt och kärleksfullt hem till denne underbara pojke är du välkommen att kontakta mig


29 April

Nu har Blixten och Sally flyttat, jag är så glad att de fått så bra nya hem. Lycka till med dem !


29 Mars

Nu är Skrållans kattungar Mulan och Mushu tingade och även Smillas pojke Blixten är tingad.

Så nu är det bara Sally kvar till salu. Hon håller även till avel/utställning om man vill prova på det.


14 Februari

Skrållans kattungar kom idag på Alla Hjärtans Dag ! Även hon fick en hona och en hane.


1 Februari

Idag föddes Smillas kattungar. Det blev en hona och en hane.


29 Januari

Simba har varit på utställning i Örebro. Han blev ex 1 i konkurrens, BIV och NOM.


26 Januari

Även Skrållan är dräktig med Magnus och väntar kattungar v. 6 och Smilla planeras till v. 5


23 December

Smilla är dräktig med Lyckotassens Fine Magnus. Om allt går som det ska så kommer kattungarna v. 5


6 December

Nya resultat från utställning på Simba.

Han fick mycket bra bedömning med ex 1 av Raymond Saetre och var uppe för nominering. Men det var många fina katter i hård konkurrens, han dömde nästan alla birmorna. Simba slutade på femte plats (i nomineringen) och han har ett fantastiskt temperament, spinner och är gosig.


11 November

Simba har varit på sin fösta utställning i Västra Frölunda. Han fick ex 1 och var även uppe för nominering men blev slagen av en skogis.

Han skötte sig så bra och tog allt med ro. Simba har ett fantastiskt underbart temperament.


22 Oktober

Nu har alla kattungarna flyttat till sina nya hem.


19 Oktober

Alla kattungarna är nu tingade. Jag är så glad att de alla får så bra hem och ska bo i närheten av mig


9 Oktober

Nu är även Nalle Puh tingad. Han kommer att få det så bra hemma hos Louise i Skara.

Ior finns kvar att tinga till sällskap/avel/utställning.


1 Oktober

Nalle Puh är till salu för sällskap/avel. Han är mycket bra i typen men har tyvärr för låga markeringar på framtassarna för att det ska hålla för utställning.

Ior håller markeringsmässigt, så han går att ställa ut om man vill prova på utställning.

Tiger och Christoffer Robin är tingade till sällskap.


18 September

Kattungarna har nu hunnit bli sju och en halv vecka gamla och det är full fart med mycket lek och bus.

Nalle Puh och Tiger är tingade. Ior och Christoffer Robin är fortfarande till salu.

Ior går att ställas ut om man vill prova på det med utställning.


14 September

Välkommen till oss Simba ! Vår nya hane som är tänkt att användas i avel till mina egna honor.

Men kommer även att lånas ut sparsamt till friska och sunda honor.

Tack Liz, Jussi; Pierre och Malin/Mementos för att jag fick köpa Simba av er.


16 Augusti

Kattungarna har nu hunnit bli tre veckor gamla och börjar att vara mer vakna dag för dag och sååå söta !

De har fått sina namn nu, det blir Nalle Puhkullen. Nalle Puh, Tiger Ior och Christoffer Robin.

De ser ut som de blir choklad allihop men en av dem tabby och det är Tiger.


26 Juli-10

Maya fick idag sina kattungar, det var fyra pojkar. De vägde 75g, 96g, 78g och 88g.


15 Juni-10

Maya är dräktig och väntar kattungar omkring 25 Juli !


18 April-10

Smilla och Maya har varit på vår egen klubbs utställning i Lidköping. Titta på utställningssidan och bloggen.


15 Mars-10

Skrållan har blivit ÅRETS KATT i Billingebygdens kattklubb, som är min klubb. GRATTIS !


1 Mars-10

Nytt kort på Smilla. Titta på sidan katter


21 Februari-10

Tyvärr så blev inte Skrållan dräktig, så hon kommer att paras om med Bernard vid nästa löp.


13 Februari-10

Vi har varit i Göteborg på GRKs utställning. Smilla blev ex 1 och BIV-T och även Nominerad.

Skrållan är parad med Kallekatts Bernard och väntar kattungar v. 11 om allt gå som det ska.


30 Januari-10

Smilla har varit på utställning i Örebro. Hon blev Ex 1 och fick mycket bra bedömning.